Vaši rezultati pretraživanja

Česta pitanja

biznismarket.com je online platforma za kupoprodaju biznisa, kreirana sa ciljem da potencijalni investitori i finansijeri na jednom mestu mogu da nađu poslovne prilike za kupovinu biznisa, nove poslovne partnere ili prilike za finansiranje nečijeg biznisa.

biznismarket.com omogućava svakom vlasniku biznisa da oglasi potrebu za prodajom, traženjem novih poslovnih partnera ili finansijera.

U cilju zaštite Vaših privatnih podataka, potencijalni investitor odnosno finansijer, će Vas kontaktirati putem naše kontakt forme, gdje će Vam podaci o istom stići na mail adresu preko koje ste obavali registraciju.

Ne postoje prepreke za takav pristup. Mi smo kreirali formu oglasa sa obaveznim i ne obaveznim poljima.  Na Vama je da odlučite koliko ćete informacija dati u oglasu, ali uvijek treba imati u vidu da se transparentnost cijeni čak i prilikom odluke o prvom kontaktu.

Jednostavno. Na Vama je da postavite oglas koji odgovara Vašem zahtjevu. Forma oglasa Vas vodi kroz proces. Idete na link: Prodaj biznis i dalje popunjavate podatke koji su potrebni za oglas.

Cijena naših usluga je simbolična te iznosi 50€ po oglasu. Uplata se vrši po predračunu.

Usporedite oglase